ETUSIVU ÄSSÄ-ISÄNNÖINTI ÄSSÄ-PELASTUSSUUNNITELMA UKK YHTEYSTIEDOT  

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko ohjelmaa mahdollista käyttää mobiililaitteilla?

Kyllä! Ohjelmaa voi käyttää erilaisilla mobiililaitteilla yhtä helposti, kuin tietokoneellakin.

Onko ohjelmasta hyötyä myös taloyhtiölle?

Ohjelmasta on monenlaista hyötyä taloyhtiölle. Sen lisäksi, että ohjelma on suunnattu isännöintitoimiston sisäisiin prosesseihin, ohjelmassa on ajateltu myös taloyhtiön etua. Ohjelmaan voidaan antaa tunnuksia taloyhtiön hallituksen jäsenille, jolloin hallituksella on työkaluja päätöksien tueksi. Lisäksi ohjelman avulla voidaan seurata taloyhtiön energiankulutusta, nopeuttaa pienten vikojen korjausta ja ennen kaikkea tehostaa suurten hankkeiden läpiviemistä.

Voiko ohjelman asentaa omalle serverille?

Kyllä se on mahdollista. Ohjelma voidaan toimittaa isännöintitoimistolle joko ”pilvipalveluna” tai omalle serverille asennettuna. Mikäli olet kiinnostunut ohjelman asentamisesta omalle serverille, ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä tekniset vaatimukset.

Kuinka iso projekti ohjelmiston käyttöönotto on?

Vaikka ohjelmisto on laaja, sen käyttöönotto on todella helppoa ja nopeaa. Olemme panostaneet siihen, että muutamilla perustiedoilla voidaan perustaa kohteet nopeasti ja yksinkertaisesti. Lisäksi tuemme jokaista asiakastamme käyttöönottoprosessissa, jolloin asiakas ei jää yksin mahdollisten kysymystensä kanssa.

 
 
NECESA OY
Perkiöntie 46 A 27
33960 PIRKKALA
 
PUH 050 5264 635
SÄHKÖPOSTI petri.setala@iisoy.fi
NECESA OY PUH 050 5264 635
Perkiöntie 46 A 27 petri.setala@iisoy.fi
33960 PIRKKALA